Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз мисля, че гаси единствено трептенията на купето, да не хванеш морска болест примерно.
Най-неприятното нещо е това да влезеш с по-висока скорост в завой, настилката да е неравна а амортисьорите да са ти изпуснали. Колата се буквално се понася във въздуха поради това, че през голяма част от времето гумите не контактуват с настилката.
Или казано иначе - носиш се като народна песен
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова е следствие от гасенето на трептенията на колелата и се усеща като комфортно возене. Но в случая говорим за добро и сигурно поведение на пътя.
Най-неприятното нещо е това да влезеш с по-висока скорост в завой, настилката да е неравна а амортисьорите да са ти изпуснали. Колата се буквално се понася във въздуха поради това, че през голяма част от времето гумите не контактуват с настилката.
Или казано иначе - носиш се като народна песен
някакъв цитатНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение"Един от основните елементи в окачването на автомобилът е амортисьорът. Неговата главна функция е да елиминира вертикалните колебания на купето на автомобила..."
някакъв цитат
Тъй като колелата са доста по-леки от купето, при високи честоти на трептене купето по-трудно променя положението си по вертикала в сравнение с колелата.
Това води до отделяне на гумите от настилката.
- Лични разсъждения, потвърдени в пактиката.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, но вертикалните колебания на купето се получават в следствие на вертикалните колебания на колелата.
Тъй като колелата са доста по-леки от купето, при високи честоти на трептене купето по-трудно променя положението си по вертикала в сравнение с колелата.
Това води до отделяне на гумите от настилката.
- Лични разсъждения, потвърдени в пактиката.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКой го е еня за първопричината, важно е следствието- да не клати купето
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Някъде бях чел, че изпусналите амостисьори увеличавали и спирачния път по същата причина - амортисьорите служели да натискат колелата към пътя и ако ги няма се губел контакт с настилката и от там по-дългото спиранеAlfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОсвен всичко останало, карането с изпуснали амортисьори съсипва и гумите.
Comment
-
Момчета, от няколко дена ми светва дюзата на таблото и вчера след работа я закачих да видя какво става и хоп - P0115 Water Temperature Sensor. Да разбирам ли, че датчика ми за температурата е дал фира или термостата е за смяна.Факт е и, че ако карам полекичка трудно стига 90 градуса което може и да е нормално не знам.
Предполагам все някой вече е минал по тоя път но тема не намирам.Тая вечер пак ми светна и след известно време изгасна преди малко като се прибирах но късно и не съм я закачал да гледам какво е - предполагам, че пак ще е P0115 Water Temperature Sensor.
Comment
-
На моята също светваше, смених термостата( вернет) , датчика - стария. Стига до 90 гр. след 10- 15 минути и повече не мърда. Преди това не достигаше 90 грLast edited by lordliness; d.m.y г., 05:17.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment